Доступність посилання

ТОП новини

148 павликів морозових у Верховній Раді


Вадим Колесніченко спостерігає за перебігом дискусії в Сеймі Польщі з балкону
Вадим Колесніченко спостерігає за перебігом дискусії в Сеймі Польщі з балкону
Вершиною ганебності й ницості вписались до української історії 148 осіб із Верховної Ради.

Так, це НЕ/люди, які проти власного народу подають прохання про суд і розправу. Так можуть поступати тільки малописьменні, позбавлені моралі особи, які зневажають історію українського народу, тільки вони можуть наважитись підняти руку на найсвятіше – на пам’ять і багатотисячні жертви свого народу.

Чи знайдуться в українській Верховній Раді чесні й мужні люди, які голосно заявлять цим особам про зраду і вимагатимуть від 148 павликів морозових привселюдно і вголос вибачитись перед усім українським народом? Чи знайдуться в Україні ті, хто їм вже ніколи не подасть руки?

Чи знайде в собі моральну силу хоч один так званий «лідер» із провладної більшості чи з опозиції, щоб заявити групі з павликів морозових, що їхній вчинок – це зрада свого народу?

Чи на всю 45-мільйонну Україну маємо тільки єдиного відважного Леоніда Кравчука, який назвав дії цієї групи «антигромадським, антинаціональним кроком, що може бути прирівняний до національної зради»?

Думки, висловлені в розділі «Блоги», передають погляди самих авторів і не конче відображають позицію Радіо Свобода
  • Зображення 16x9

    Оксана Пеленська

    Авторка матеріалів для Української редакції Радіо Свобода впродовж багатьох років. Займаюсь історією української еміграції в міжвоєнній Чехословаччині. Закінчила славістику у Львівському університеті імені Івана Франка (1970 рік, диплом з відзнакою), протягом 1986–1989 років навчалась в аспірантурі Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології імені Максима Рильського НАН України. У 1992 році – стипендія Гетті Фундації (Getty Foundation, USA). До 1992 року працювала вченим секретарем Львівської національної галереї мистецтв. Протягом 1993–1995 років – керівник канцелярії посольства України в Чеській Республіці.

XS
SM
MD
LG