Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську почали водити туристів «місцями Тимошенко»


У Дніпропетровську з’явився новий туристичний маршрут «місцями уродженки міста, екс-прем’єра Юлії Тимошенко». Оригінальну екскурсію «Тимошенко і Лазаренко – дніпровський злет» пропонує одна з креатив-агенцій дніпропетровцям та гостям міста. Про це Радіо Свобода повідомила арт-директор агенції Наталя Булгаріна.

«Зірка вітчизняної політики – українська опозиціонерка №1 Юлія Тимошенко – почала свій феноменальний злет на берегах Дніпра. Її соратником і близьким другом був харизматичний губернатор Дніпропетровщини, пізніше глава уряду Павло Лазаренко. Можна по-різному ставитися до цих особистостей, але їхній дніпропетровський дует став невід’ємною частиною новітньої історії України, а імена Тимошенко і Лазаренка відомі всьому світу», – йдеться в анонсі туру.

Будинок, в одній із квартир якого була зареєстрована Юлія Тимошенко до свого арешту
Будинок, в одній із квартир якого була зареєстрована Юлія Тимошенко до свого арешту
За словами арт-директора, пропонований тур охоплює основні віхи особистого життя і бізнесу Юлії Тимошенко. Екскурсантам, зокрема, показують, радянську «хрущовку», де виросла Тимошенко, економічний факультет державного університету, де вона отримала освіту, прохідну та музей заводу, де вона працювала, колишній офіс корпорації «ЄЕСУ» тощо.

Як зазначила Наталя Булгаріна, цей тур розробили у відповідь на попит екскурсантів.

«Люди цікавляться цією темою, тому вона й виникла. Попит породжує пропозицію. Це комерційний проект, за великим рахунком, як і будь-яка екскурсія, будь-який тур. Ми приносимо людям задоволення і заробляємо гроші», – сказала Радіо Свобода арт-директор.
XS
SM
MD
LG