Доступність посилання

ТОП новини

Громадськість прорвалася до міліції Фастова – Каплін


Представники громадськості разом з народним депутатом та журналістами прорвалися до приміщення Фастівського райвідділу міліції. Про це заявив народний депутат від УДАРу Сергій Каплін, мовиться в повідомленні партії.

Він нагадав, що представники громадськості розповіли, що в приміщенні райуправління є спеціальна кімната, де відбуваються катування затриманих.
«Наразі до відділу міліції має прибути один з потерпілих, якого катували тут понад 2 роки, а також один з міліціонерів, який причетний до цих катувань», – сказав Каплін.

Народний депутат також додав, що під час акції під стінами відділу представники громадськості затримали невідому особу, яка вела відеоспостереження за ними.

«Ця людина навіть на вимогу начальника міліції не представилася. Я написав заяву до міліції про скоєння злочину. Цю людину затримали і з’ясовують її особу», – додав Каплін.

У вівторок учасники пішої ходи з Врадіївки дісталися Фастова та провели там акцію протесту.

Жителі Врадіївки Миколаївській області 7 липня вирушили пішою ходою до Києва, де мають намір вимагати відсторонення Віталія Захарченка з посади міністра внутрішніх справ. Учасники ходи планують 18 липня в Києві на майдані Незалежності розпочати безстрокову акцію протесту.
XS
SM
MD
LG