Доступність посилання

ТОП новини

Віталій Кличко провів зарядку для дітей і зізнався, що його брат сильніший


Віталій Кличко провів зарядку для учасників «Школи успіху»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:13 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Лідер партії УДАР, чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко відвідав учасників проекту Фонду братів Кличків «Школа успіху» у таборі під Києвом. Там Кличко поспілкувався з дітьми і зробив з ними зарядку.

За словами Кличка, його молодший брат теж скоро відвідає табір.

«Він молодший, він набагато сильніший, ніж я. А в мене вже спина болить», – пожартував старший Кличко.

Відповідаючи на запитання журналістів про своє майбутнє у спорті, Віталій ухилився від прямої відповіді. «Спорт завжди був, є і залишиться в моєму серці, і незалежно від того, чи буде підготовка до наступного бою, чи ні, спорт є ключовою складовою мого життя. У здоровому тілі – здоровий дух. Це принцип, з яким я йду по життю», – сказав Кличко-старший.

Кличко пояснив, чому вони з братом стали ініціаторами саме такого благодійного проекту.

«Я завжди мріяв бути в таборі, де можна буде вивчати різні напрямки – ті, які захочеш, а не тільки ті, які дають. Зараз ми реалізовуємо цю ідею. Ми можемо не тільки мріяти, але й робити все, щоб ці мрії збувалися. Ми зробили такий табір, щоб кожна дитина могла реалізувати себе в житті. Бо дуже важливо – шукати і знайти себе», – сказав Віталій Кличко.

Проект Фонду братів Кличків «Школа успіху» існує від 2011 року. Це літній освітній проект для дітей віком 12–14 років, спрямований на відкриття творчого потенціалу дітей на основі їхніх зацікавлень. Цього року участь у «Школі успіху» беруть 166 дітей зі всіх куточків України. Вони займаються у дев’яти секціях за різними сферами зацікавлень: музика, фотографія, майстрування, танці, ІТ, журналістика, театр і кіно, екологія та астрономія.
XS
SM
MD
LG