Доступність посилання

ТОП новини

Суд розглядає справу про смерть Індила без відеокамер


Деснянський райсуд Києва почав розгляд справи про смерть студента Ігоря Індила в Шевченківському районному управлінні міліції Києва. Суд заборонив проведення відеозйомки в залі засідання на прохання прокуратури і звинувачених Сергія Приходька та Сергія Коваленка.

20-річний студент Ігор Індило помер в Шевченківському райуправлінні міліції Києва у травні 2010 року. 28 травня 2010 року за вказаним фактом прокуратура Шевченківського району порушила кримінальну справу. Обвинуваченими у справі є двоє працівників міліції.

5 січня 2012 року суддя Деснянського райсуду столиці оголосив вирок стосовно дільничного міліціонера Сергія Приходька, засудивши його за частиною 2 статті 365 (перевищення службових повноважень) до 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки. Міліціонера також позбавили права упродовж двох років обіймати посади в правоохоронних органах i органах влади.

Апеляційний суд Києва скасував рішення Деснянського райсуду Києва, який направив справу про смерть Індила на дорозслідування, повернувши її назад до районного суду на новий судовий розгляд у новому складі суду.
XS
SM
MD
LG