Доступність посилання

ТОП новини

У президента перевірять, чи побили журналістів під час розгону мітингу на Майдані


Врадіївську ходу «Беркут» вигнав із майдану Незалежності
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:27 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
В адміністрації президента взяли на контроль з’ясування обставин інциденту з участю журналістів телевізійного «5-го каналу» під час знесення наметів на майдані Незалежності в Києві у четвер. Про це у п’ятницю повідомляє офіційний сайт президента.

«Комітет оперативного реагування на інциденти з участю ЗМІ, який діє при Міжвідомчій робочій групі з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, взяв на контроль з’ясування обставин інциденту з участю журналістів у Києві вночі, 19 липня, під час знесення наметів на майдані Незалежності», – сказано у повідомленні.

Міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів координує прес-секретар президента Дарина Чепак.

Внаслідок дій бійців спецзагону міліції «Беркут» під час розгону акції на майдані Незалежності травм зазнали журналісти «5-го каналу». Про це у своєму Facebook написав один із них – Андрій Ковальов, у якого лікарі зафіксували забиття спини і голови.
XS
SM
MD
LG