Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку міліцію звинувачують у причетності до побиття журналіста


У Донецьку мітингували на підтримку побитого журналіста
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:00 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
У Донецьку сьогодні пройшов мітинг на підтримку постраждалого від нападу журналіста та активіста руху «Дорожній контроль» Олега Богданова.

Близько 80 людей зібралися біля Ворошиловського райвідділу міліції і вимагали розслідувати цей інцидент. Ідеться про порушення правил дорожнього руху працівниками спецпідрозділу «Беркут».

Про це порушення Олег Богданов заявив у Ворошиловський райвідділок Донецька. Активісти упевенені, що саме за це його побили через кілька днів. Адже Олег у заяві залишив свої особисті дані, в тому числі й адресу.

«Ми підтримуємо нашого друга, товарища Олега Богданова. Дуже прикро, що є багато фактів по всій Україні – в Донецьку, Луганську, Львові, Києві, Одесі, Миколаєві. А міліція нічого не робить. Купа фактів, навіть на відео зафіксовано все, що відбувається. А міліція ні до чого не торкається, не проводить розслідування, у них постійно відписки, небажання приймати заяви. А в цей час йде тиск на звичайних громадян України, які проти всього цього борються. Постійне стеження. Йдуть погрози дітям», – розповів Радіо Свобода мітингувальник Руслан Кравченков.

Міліція прийняла заяви від мітингувальників та більше ніяк не прореагувала на акцію. Активісти далі вирушили до обласного управління МВС і ще до райвідділу в Будьонівському районі, адже саме в цьому районі Донецька нещодавно жорстоко побили Олега Богданова.

XS
SM
MD
LG