Доступність посилання

ТОП новини

В Україні оголосили про створення руху «Анти-Фемен»


Депутат Дніпропетровської обласної ради, помічник лідера Радикальної партії Олега Ляшка Вікторія Шилова оголосила про створення громадського руху на противагу руху «Фемен». Про це вона сьогодні повідомила Радіо Свобода.

За її словами, рух «Анти-Фемен», який бере свій початок із Дніпропетровська, налічує вже понад 2 тисячі прихильників, в основному це жінки, понад 90% з яких є православними.

Як зазначила Шилова, «Анти-Фемен» поставила перед собою завдання «показати «Фемен», а головне – їхнім «господарям», хто на українській землі справжній господар, і що витівки «Фемен» терпіти в Україні не будуть».

«Те, що останнього разу витворяли «Фемен» при спилюванні хреста – ми очікували, що влада буде реагувати більш жорстко – це паплюження нашої людської гідності, православних цінностей, українського менталітету. Ми вирішили, що якщо немає в державі механізму, який зможе їх зупинити, ми їх зупинимо. Я буду взагалі вимагати позбавити їх українського громадянства», – зазначила Вікторія Шилова.

На її думку, дівчат з «Фемен» використовують «для підриву інформаційної безпеки країни, розпалювання міжнаціональної та міжконфесійної ворожнечі, відвертої пропаганди гомосексуалізму, лесбійства, одностатевих шлюбів, знущання над православною вірою», і це «давно вимагає адекватної відповіді». Як зазначає Шилова, в учасників «Анти-Фемен» є свій план протидії акціям «Фемен», і обіцяє, що незабаром на сторінці новоствореного руху з’являться фотографії «справжніх диригентів «Фемен», які спонсорують цей рух».
XS
SM
MD
LG