Доступність посилання

ТОП новини

Троє міліціонерів Врадіївського райвідділу не пройшли позачергову атестацію – МВС


За результатами проведення позачергової атестації звільнено трьох співробітників міліції Врадіївського райвідділу, ще чотирьом наказано до вересня виправити всі прорахунки в роботі, повідомляє прес-служба МВС України.

«Перевірявся рівень професійної підготовки, моральних якостей працівників Врадіївського райвідділу. Зокрема, було перевірено їхні знання за напрямками службової діяльності, щодо загальних вимог чинного законодавства та знання відомчих нормативно-правових актів. Особлива увага приділялася знанням у сфері забезпечення громадської безпеки», – йдеться в повідомленні.

Приймалися до відома також і атестаційні листи, складені на кожного співробітника, в яких відображені результати службової діяльності та особисті характеристики на службі і в побуті.

«За рішенням атестаційної комісії, трьох працівників Врадіївського райвідділу звільнено з органів внутрішніх справ, ще чотирьом дали час виправити всі прорахунки в роботі в місячний термін», – наголошує МВС.

Наприкінці червня в Миколаївській області побили та зґвалтували 29-річну жительку Врадіївки Ірину Крашкову. У скоєнні злочину звинувачено двох офіцерів міліції.

Місцеві жителі стверджують, що цей випадок – не перший у районі, проте раніше злочини замовчувалися і не розслідувалися належним чином. Місцева міліція об’єктивно не розслідувала їх, а вибивала покази з випадкових людей для поліпшення статистики розкриття злочинів.
XS
SM
MD
LG