Доступність посилання

ТОП новини

Суд переніс розгляд касації Волги


Василь Волга в залі суду, 14 вересня 2012 року
Василь Волга в залі суду, 14 вересня 2012 року
Вищий спецсуд із розгляду кримінальних і цивільних справ переніс на 29 жовтня розгляд касаційної скарги на вирок екс-голові Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василю Волзі. Він засуджений до 5 років позбавлення волі за замах на одержання 500 тисяч доларів хабара.

Таке рішення ухвалили на сьогоднішньому засіданні суду. Клопотання про перенесення судового засідання заявила адвокат Волги Олена Сотник.

Захист просив про перенесення засідання у зв’язку з тим, що адвокат засудженого Євген Солодко, що подав касацію на вирок, перебуває в запланованій відпустці. Сотник пояснила, що касацію подали в березні 2013 року, а інформацію про проведення майбутнього судового засідання отримали за тиждень до проведення засідання.

Державний обвинувач і суддя підтримали клопотання захисту.

На початку року Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок Василю Волзі. Його затримали у липні 2011 року. У вересні минулого року Шевченківський районний суд Києва визнав його винним у спробі одержати хабар розміром 500 тисяч доларів і засудив до п’яти років позбавлення волі без конфіскації майна.
XS
SM
MD
LG