Доступність посилання

ТОП новини

Суд у справі Тітушка перенесли на 9 серпня


Підсудні (справа наліво) Вадим Тітушко, Сергій Приходько, Андрій Ярошенко і Михайло Пшук під час судового розгляду справи, Київ, 6 серпня 2013 року
Підсудні (справа наліво) Вадим Тітушко, Сергій Приходько, Андрій Ярошенко і Михайло Пшук під час судового розгляду справи, Київ, 6 серпня 2013 року
Суд переніс на п’ятницю, 9 серпня, розгляд справи чотирьох осіб, обвинувачених у побитті журналістів 18 травня в центрі Києва. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, сьогодні в суді Вадим Тітушко, Андрій Ярошенко, Сергій Приходько не визнали своєї провини. Їх звинувачують у хуліганстві й перешкоджанні професійній діяльності журналістів. Обвинувачений Михайло Пшук, який раніше вже відбував покарання, визнав свою провину.

Прокурор попросив про перенесення засідання і заявив, що потрібно уточнити формулювання обвинувального висновку.
Суд у справі Тітушка перенесли
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00
Тим часом адвокати побитих журналістів заявили, що постраждалі вимагають 110 тисяч гривень компенсації матеріальних і моральних збитків.

18 травня молодики напали на журналістку телевізійного «5-го каналу» Ольгу Сніцарчук і фотокореспондента газети «Комерсант» Влада Соделя під час висвітлення подій, що відбувалися поруч з акцією опозиції на Софійській площі.

Обвинувачення в скоєнні нападу висунули проти чотирьох чоловіків.

Минулого місяця суд об’єднав кримінальні провадження Тітушка і трьох обвинувачених у побитті 18 травня.
XS
SM
MD
LG