Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура завершила досудове розслідування у Врадіївській справі


Прокуратура Миколаївської області завершила досудове розслідування у Врадіївській справі. Про це повідомили у прес-службі відомства з посиланням на заступника прокурора Миколаївської області Дмитра Єфименка.

«Зібрані під час досудового розслідування докази визнано достатніми для складання обвинувального акту, тому, відповідно до вимог статті 290 (відкриття матеріалів іншій стороні) Кримінального процесуального кодексу України, слідчому доручено 09.08.2012 року повідомити учасникам кримінального процесу про завершення досудового розслідування та надати доступ до матеріалів кримінального провадження», – йдеться в повідомленні.

29-річна врадіївчанка в тяжкому стані потрапила до лікарні 27 червня після того, як її побили і зґвалтували. За підозрою у скоєнні злочину затримали трьох чоловіків, серед них – двох офіцерів міліції.

Справа викликала протести і заворушення у Врадіївці і розголос по всій Україні.

Місцеві жителі стверджують, що цей випадок – не перший у районі, проте раніше злочини замовчувалися і не розслідувалися належним чином. Місцева міліція об’єктивно не розслідувала їх, а вибивала зізнання з випадкових людей для поліпшення статистики розкриття злочинів, заявляють жителі Врадіївки.
XS
SM
MD
LG