Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура перевіряє дії міліції через втечу Мельника


Петро Мельник у залі суду, який розглядав питання про обрання йому запобіжного заходу, Київ, 30 липня 2013 року
Петро Мельник у залі суду, який розглядав питання про обрання йому запобіжного заходу, Київ, 30 липня 2013 року
Прокуратура Київської області розпочала перевірку дій працівників міліції, які контролювали роботу електронного засобу стеження за колишнім ректором Податкового університету Петром Мельником.

«Зокрема, буде перевірено, чи сталося порушення сигналу від електронного пристрою, що стало його причиною, яким чином посадові особи міліції відреагували на вказані порушення, чи дотримано вимог посадової інструкції під час позаштатної ситуації, що, загалом, сталося: службова недбалість чи намір», – мовиться в повідомленні прокуратури.

«За результатами перевірки буде надана правова оцінка діяльності працівників міліції», – зауважили у відомстві.

Сьогодні МВС повідомило, що Мельник, підозрюваний у хабарництві, втік з-під домашнього арешту, позбувшись електронного браслета. Його оголосили в розшук.

1 серпня Печерський районний суд Києва обрав для Мельника, звинуваченого в хабарництві, запобіжний захід – 60 діб домашнього арешту. За рішенням суду, Мельник міг перебувати у себе вдома в Ірпені під Києвом, а також відвідувати деякі медичні заклади у столиці. Адвокати Мельника заявляли, що в нього серйозні проблеми з серцем.
XS
SM
MD
LG