Доступність посилання

ТОП новини

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Єгипту


У зв’язку з запровадженням надзвичайного стану в Єгипті міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до цієї країни без нагальної необхідності, а тим, хто відпочиває у курортних містах, проводити відпочинок на території готельних комплексів та не здійснювати поїздки за їхні межі. Про це повідомили в Департаменті інформаційної політики МЗС України.

«МЗС України попереджає громадян України про небезпеку перебування у Єгипті та пропонує утриматися на даному етапі від поїздок до цієї країни без нагальної необхідності», – йдеться у повідомленні.

Між тим, українцям, які на даний час відпочивають у курортних містах на узбережжі Червоного моря (Хургада та Шарм Ель-Шейх), «з метою уникнення загрози безпеці рекомендується проводити відпочинок на території готельних комплексів та не здійснювати поїздки за їхні межі».

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, громадянам України МЗС рекомендує невідкладно звертатися до Посольства України в Арабській Республіці Єгипет за телефоном (працює цілодобово) +201000039648, або телефонувати на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України +380442381657.

Сьогодні у Єгипті запровадили надзвичайний стан. Влада віддала наказ армії надати допомогу поліції у встановленні і підтримці порядку. Кількість загиблих у сутичках в Каїрі зросла до 95. Сотні людей поранені.

Розгін акції в Єгипті: від 13 до кількох сотень людей загинули
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:36 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
XS
SM
MD
LG