Доступність посилання

ТОП новини

Впливовими є блогери, яких підтримують провідні ЗМІ – коментар


Українські ЗМІ успішно адаптувались до роботи з новими медіа і стали авторитетним джерелом інформації для користувачів Інтернет, де також сформувалось коло авторитетних сайтів. Таку думку в інтерв'ю «Голосу Америки» висловила Марта Дичок, професор університету Західного Онтаріо, яка досліджує масмедіа.


На думку Марти Дичок, попри те, що громадські журналісти, блогери грають все більш помітну роль у висвітленні подій у світі, публіка все ще переважно отримує інформацію із авторитетних ЗМІ.

«Публіка довіряє блогам, які представлені на сайтах вже відомих українських ЗМІ: ТСН, Української правди, 1 + 1», – вважає Дичок.
Професор університету Західного Онтаріо вважає, що традиційні ЗМІ успішно змінюються відповідно до обставин та залучають найкращих представників громадської журналістики до співробітництва.

«Цікавий журналіст, цікава людина з непересічними поглядами зрештою дістає колонку на «Українській правді» чи на «Телекритиці». Взагалі ЗМІ взаємопов'язані – те, що відбувається на ТВ потрапляє на Youtube і навпаки», – зазначила Дичок.

Марта Дичок також відзначила, що через прискорення роботи ЗМІ, журналісти все частіше не мають можливості перевірити інформацію.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG