Доступність посилання

ТОП новини

Проти плавця Лісогора порушили кримінальну справу в Ліберії – МЗС


Олег Лісогор
Олег Лісогор
Український спортсмен, плавець Олег Лісогор повідомив українським дипломатам про порушення проти нього кримінальної справи у Ліберії, повідомив речник МЗС України Євген Перебийніс. За його словами, місцева поліція інкримінує Лісогорові незаконне утримання ним іншого громадянина України – Івана Сліпченка.

«З метою з’ясування справи довкола громадянин України Лісогора і Сліпченка наше посольство у Республіці Сенегал надіслало ноту ліберійській стороні з проханням оперативно поінформувати про справу, однак відповіді ще не отримали. Судове слухання по суті справи відбудеться на наступному тижні. Лісогор зі свого боку відкидає звинувачення. Наразі він перебуває у своєму помешканні у Ліберії», – повідомив Перебийніс.

За його словами, українському посольству у Сенегалі не вдалося зв’язатися із протилежною стороною конфлікту, Іваном Сліпченком. Однак стала відомою інформація щодо того, що раніше Сліпченка затримувала місцева поліція за підозрою у фінансових махінаціях.

Напередодні чемпіон світу з плавання Олег Лісогор заперечив повідомлення ЗМІ про свій арешт у Ліберії.

Лісогор представляв Україну на трьох Олімпіадах, є багаторазовим чемпіоном Європи та світу у плаванні брасом, екс-чемпіон світу на дистанції 50м брасом на довгій і короткій воді.
XS
SM
MD
LG