Доступність посилання

ТОП новини

Партія УДАР на свято влаштовує мотопробіг «Україна – це Європа»


Учасники мотопробігу, фото з сайту партії УДАР (klichko.org)
Учасники мотопробігу, фото з сайту партії УДАР (klichko.org)
Лідер партії УДАР Віталій Кличко в День Незалежності дав у суботу старт мотопробігові «Україна – це Європа». За його словами, байкери «вирушають до Вільнюса, щоб сказати європейцям: ми хочемо жити у великій європейській сім’ї, яку не розділяють кордони».

Байкери зі Львова, Києва та Житомира вирушили у мотопробіг до столиці Литви і проїдуть країнами Євросоюзу: територією Угорщини, Польщі, Словаччини і Литви.

Учасники пробігу також зустрінуться з європейцями, зокрема, з представниками влади Литви у Вільнюсі, де в листопаді відбудеться саміт «Східного партнерства», на якому Україна має підписати угоду про асоціацію з ЄС, і «засвідчать бажання українців рухатися до інтеграції з Європою», повідомила прес-служба партії.

Віталій Кличко на чолі колони байкерів проїхав вулицями Києва до траси на Житомир. Весь шлях мотопробігу має проїхати народний депутат із фракції «УДАР» Рустам Раупов.

У вітанні українцям до Дня Незалежності Віталій Кличко наголосив, що річниця Незалежності України – «свято патріотизму, свободи та гордості за свою Вітчизну» і «привід відчути гордість та силу для нових звершень і перемоги у боротьбі за демократичну і процвітаючу Україну».
XS
SM
MD
LG