Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: «Шахтар» втратив лідерство


У наступному турі в «пеклі» «Донбас-Арени» чекають на «Металіст»
У наступному турі в «пеклі» «Донбас-Арени» чекають на «Металіст»
У чемпіонаті України з футболу змінився лідер.

Дніпропетровський «Дніпро» в матчі сьомого туру прем’єр-ліги переконливо переграв донецький «Шахтар» – 3:1, і ця втрата коштувала гірникам першого місця.

Головний тренер гірників Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції визнав закономірність програшу. Він вважає позитивом те, що поразка сталася, коли все ще можна виправити, адже попереду довга турнірна дистанція як на внутрішній, так і на міжнародній арені.

«Ми припустилися багатьох помилок, особливо це стосується наших досвідчених гравців. Практично всі індивідуальні єдиноборства виграли футболісти «Дніпра» – Матеус, Коноплянка, Селезньов і Зозуля. Ця поразка змусить нас замислитися, адже вже в суботу на нас чекає дуже важлива гра. Зазвичай такі поразки йдуть на користь – ставлять на місце, і ти міркуєш, що робити далі», – наголосив Луческу.

В останній день літа у Донецьку «Шахтар» зіграє з новим лідером чемпіонату харківським «Металістом». Після перемоги над «Севастополем» (3:1) в активі команди Мирона Маркевича стало 19 очок, у «Шахтаря» залишилося 18. Третім з 16 балами став дніпропетровський клуб.
XS
SM
MD
LG