Доступність посилання

ТОП новини

Азаров завершив робочий візит до Росії


Микола Азаров, архівне фото
Микола Азаров, архівне фото
Прем’єр-міністр Микола Азаров завершив у понеділок візит до Росії на переговори зі своїм російським колегою Дмитром Медведєвим і відбув до Києва, повідомляє агентство УНІАН.

Після зустрічі в заміській резиденції російського прем’єра «Горки-9» неподалік Москви підходу до преси не було передбачено.

Водночас, як повідомляє агентство з посиланням на неназване джерело, за підсумками зустрічі конкретних домовленостей не було досягнуто. «Це був черговий раунд переговорів. Сторони зосередилися на знаходженні можливих шляхів взаємодії двох держав у контексті майбутнього підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС», – сказав співрозмовник агентству.

Зустріч двох прем’єрів сам-на-сам тривала майже дві години.

Перед її початком Медведєв запропонував Азарову обговорити юридичні, організаційні та економічні наслідки підписання угоди між Україною і Євросоюзом про асоціацію, а також ті можливості, які пов’язані з можливим членством України в Митному союзі. Азаров, зі свого боку, виступив за відновлення і нарощування двостороннього товарообігу між Україною і Росією.
XS
SM
MD
LG