Доступність посилання

ТОП новини

Голова медіапрофспілки заявляє про побиття колишнього співробітника Радіо Свобода


Віктор Міняйло
Віктор Міняйло
Голова Незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов повідомив про побиття колишнього співробітника Радіо Свобода Віктора Міняйла. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За даними Луканова, Віктора Міняйла, який нині працює редактором програми «Автомандри» на каналі «ТВі», у суботу о 8-й ранку в селі Круглик Києво-Святошинського району зупинили правоохоронці. Як повідомляє Луканов, перевіривши документи, співробітники ДАІ дізналися, що Міняйло везе з собою значну суму грошей на операцію собаки, і, «відмовившись представитися, запропонували пройти в їхню машину».

«Коли Міняйло вийшов і почав знімати їх на мобільний телефон, один спецназівець схопив ззаду за руки, а інший зі словами «ср…й писака начитався інтернету» почав бити кулаками по голові, в груди і живіт. Вони затягли його в машину, відмовилися надати телефон, щоб подзвонити дружині і колегам, і погрожували фізичною розправою. Коли Міняйло віддав їм дві тисячі гривень, які віз, щоб оплатити операцію, вони його відпустили», – повідомив голова медіа-профспілки.

За інформацією Луканова, Міняйло написав заяву в міліцію. Журналіст також повідомив, що співробітники міліції вже зверталися до нього, щоб владнати ситуацію.

У Радіо Свобода наразі немає підтвердження чи спростування цього інциденту з боку правоохоронців.
XS
SM
MD
LG