Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: «Динамо» і «Дніпро» уклали мир на користь «Металіста» і «Шахтаря»


Другий центральний поєдинок восьмого туру чемпіонату України з футболу завершився внічию 1:1. Київське «Динамо» і дніпропетровський «Дніпро» зіграли так само, як у суботу ще двоє лідерів українського футболу – «Шахтар» і «Металіст».

Рахунок на 22-й хвилині ударом головою відкрив лідер атак «Дніпра» Роман Зозуля. По перерві значну перевагу мали господарі НСК «Олімпійський». На 64-й хвилині її втілив у гол Андрій Ярмоленко. Вирвати перемогу динамівці не змогли.

Нічия в матчі «Динамо» – «Дніпро» стала гарною новиною для «Металіста» і «Шахтаря». Суттєво наблизитися до лідерів не зміг жодний із учасників гри в Києві.

Лідером чемпіонату залишився харківський «Металіст», у якого 20 очок. На один бал відстає «Шахтар». Разом із «Дніпром» третю-четверту позиції тепер ділить одеський «Чорноморець», який на власному полі переграв маріупольський «Іллічівець» – 1:0. В активі дніпропетровців і одеситів стало по 17 пунктів.

На шосте місце динамівців (14 очок) опустила полтавська «Ворскла» (15 очок). Підопічні Василя Сачка у восьмому турі переграли в Ужгороді «Говерлу» – 2:1.
XS
SM
MD
LG