Доступність посилання

ТОП новини

Кокс і Квасневський нагадали українській опозиції про вимоги щодо євроінтеграції – Яценюк


Політична карикатура. Автор: Євгенія Олійник
Політична карикатура. Автор: Євгенія Олійник
Керівники Моніторингової місії Європейського парламенту в Україні, колишній президент Польщі Александр Квасневський та екс-голова Європарламенту Пет Кокс нагадали українській опозиції про вимоги для підписання Україною угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Про це сказав журналістам голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, який разом із лідером УДАРу Віталієм Кличком взяв участь у зустрічі в Києві з Квасневським і Коксом.

«Наші європейські партнери нам так само дуже чітко нагадали, що для підписання цієї угоди повинні бути виконані три критерії: звільнення Юлії Тимошенко, прийняття нового закону про прокуратуру, вирішення виборчих питань», – сказав Яценюк.

За його словами, опозиція надала своїм політичним опонентам весь план європейської інтеграції, а саме – перелік законопроектів, які необхідно ухвалити.

У свою чергу, Кличко висловив упевненість, що опозиція, уряд і президент мають зробити все для підписання угоди про асоціацію з ЄС.

«Завтра буде зустріч панів Кокса та Квасневського з президентом України Віктором Януковичем, на якій будуть обговорюватися ці питання. Я впевнений, сподіваюсь, що відповідь представники Європейського союзу зможуть отримати по конкретних питаннях», – сказав Кличко.
XS
SM
MD
LG