Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів пояснили, чому в порядку денному на вівторок нема євроінтеграційних законів


У порядку денному Верховної Ради на 3 вересня відсутні законопроекти, які потрібні для підписання Україною угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це йдеться на сайті парламенту.

«Що стосується порядку денного і тих пристрастей, які ми спостерігаємо через відсутність деяких законопроектів, то це пов’язано з непідготовленістю, адже процедура підготовки до розгляду в сесійній залі передбачає розгляд на комітах», – пояснив депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко в ефірі телевізійного «5-го каналу».

«Я не хотів би говорити, що опозиція винна в чомусь чи представники більшості винні в чомусь, але комітети, на жаль, не працювали цей час, а, відповідно, не розглянули на своїх засіданнях ці законопроекти. До речі, ті, які стоять у нас на четвер, наприклад, вони ще в середу (два) мають бути розглянуті на засіданнях профільних комітетів», – додав він.

Сьогодні спікер парламенту Володимир Рибак заявив, що на першому сесійному тижні український парламент ухвалить закони, що стосуються євроінтеграційного шляху України.
XS
SM
MD
LG