Доступність посилання

ТОП новини

Янукович закликав депутатів до порозуміння


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент України Віктор Янукович сподівається, що в новому політичному сезоні між політичними силами парламенту буде досягнуте порозуміння і взаємодія.

«Починається новий політичний сезон, і у мене є надія, що друге півріччя 2013 року стане часом політичного розуміння, взаємодії, плідних і вчасних рішень», – сказав глава держави під час виступу на відкритті 3-ї сесії Верховної Ради VII скликання.

Президент висловив переконання в тому, що ухвалення пакета законів, необхідних для підписання угоди про асоціацію, реформування економіки «стане рішучим кроком не лише на шляху України до Європи, а й на шляху побудови Європи в Україні». «Як президент України, я підтримаю кожну ініціативу, спрямовану на досягнення політичної згоди і співпраці в стінах Верховної Ради. Бажаю всім депутатам плідної роботи», – сказав Янукович.

Глава держави висловив сподівання, що робота Верховної Ради під час нової сесії буде більш плідною, ніж у попередній період. «На жаль, попередня сесія Верховної Ради була радше часом втрачених можливостей. Як наслідок – ми втрачаємо темп реформ, який ми взяли ще в 2010-2012 роках», – сказав він.

«Але я впевнений – український парламент зможе об’єднати зусилля навколо проблем, без вирішення яких, без перебільшення, залежить доля України», – додав Янукович.
XS
SM
MD
LG