Доступність посилання

ТОП новини

Повінь у Росії: уряд заявляє про необхідність евакуації ще 36 тисяч людей


Жителі затоплених територій у Росії вимагають допомоги від влади
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:14 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Жителі затоплених територій у Росії вимагають допомоги від влади

Через сильну повінь на Далекому Сході Росії необхідно буде евакуювати ще 36 тисяч людей. про це повідомив російський віце-прем’єр і представник президента Росії на Далекому Сході Юрій Трутнєв під час зустріч із російським прем’єром Дмитром Медведєвим.

«На 9 ранку сьогодні у Хабаровську рівень води склав 805 сантиметрів, у Комсомольську-на-Амурі – 820 сантиметрів. У зв’язку з цим виникає необхідність евакуації 36 тисяч людей. Це більше, ніж удвічі перевищує число нині евакуйованих людей (15,5 тисячі)», – сказав Трутнєв.

За його словами, в зоні надзвичайної ситуації продовжують працювати 150 комплексних відновних бригад, задіяні понад 45 тисяч осіб, понад 7 тисяч одиниць техніки.

У Хабаровському краї і Єврейській автономній області, де тривають дощі, стало холодніше, вже цього місяця тут очікуються заморозки. Навіть коли вода спаде, багато будинків будуть непридатними для проживання, інформує кореспондент Радіо Свобода. Влада обіцяє протягом двох місяців розселити потерпілих у тимчасові будинки.

Від повені на Далекому Сході Росії потерпіли вже понад 100 тисяч людей.
XS
SM
MD
LG