Доступність посилання

ТОП новини

Новинський ще не писав заяву про вступ у фракцію Партії регіонів – Єфремов


Вадим Новинський
Вадим Новинський
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов стверджує, що новообраний народний депутат Вадим Новинський ще не визначився із входженням до якоїсь із фракцій.

Єфремов повідомив, що розмовляв із Новинським і той зазначив, що лише зайшов до парламенту, тому хоче мати хоча б кілька днів для того, щоб визначитися із вступом до якоїсь із фракцій.

«Я думаю, в найближчі два дні буде ухвалене рішення», – сказав Єфремов.

Водночас він запевнив, що Партію регіонів влаштовують обидві ситуації: якщо Новинський вступить до фракції, або ж не вступить до неї.

«У багатьох питаннях, які пов’язані з проблемами у місті Севастополі, проблеми розділяються нашою фракцією повністю. Тому ми співпрацюватимемо в будь-якому випадку», – сказав лідер фракції регіоналів.

За словами Єфремова, вчора його поінформували про те, що вже є відповідна заява на вступ Новинського до фракції Партії регіонів, проте сьогодні вранці з’ясувалося, що такого документа немає.

Сьогодні Новинський прийняв присягу народного депутата у Верховній Раді. Мільярдер, який переміг на проміжних виборах у Севастополі 7 липня, близько року тому отримав українське громадянство.
XS
SM
MD
LG