Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не писала заяв про вимірювання радіації – дочка


Захисник екс-прем’єра Юлії Тимошенко Євгенія Тимошенко спростувала й назвала маніпулятивною заяву пенітенціарної служби про те, що її мати писала заяви про рівень радіації в лікарні Харкова, де вона перебуває.

«Це неправда. Пенітенціарна служба знову поширює брехню і маніпулює інформацією. Я зустрічалася з мамою. Жодних заяв не було, вона нічого не писала й нічого не просила, оскільки не довіряє дослідженням і результатам експертиз, які роблять структури, залежні від Банкової», – повідомила захисник.

«Відповідно, ніхто й не заміряв рівень радіаційного фону в палаті ЦКЛ №5, де перебуває моя мама», – додала вона.

За словами Євгенії Тимошенко, родина екс-прем’єра й сама Тимошенко підтримують вимогу соратників негайно виконати комплексну діагностику в умовах клініки, не залежну від української системи охорони здоров’я, оскільки Міністерству охороні здоров’я не довіряють.

Дочка екс-прем’єра сподівається, що питання комплексної діагностики буде негайно вирішене.

11 вересня пенітенціарна служба поінформувала, що в засудженої Тимошенко «знову виникло передчуття», що в лікарні може бути підвищений рівень радіації, про що вона начебто повідомила головному лікарю ЦКЛ «Укрзалізниці» Михайлу Афанасьєву. В тюремному відомстві пообіцяли перевірити рівень радіації, але назвали заяви Тимошенко спробою влаштувати провокації.
XS
SM
MD
LG