Доступність посилання

ТОП новини

У столиці відкрився фестиваль японської культури


У Києві відкрили фестиваль японської культури
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:30 0:00
У Києві відбулося офіційне відкриття другого щорічного фестивалю японської культури «ЯпоноМанія». У ході фестивалю на виставках будуть продемонстровані оригінальні товари та послуги від японських компаній-виробників.

Цей фестиваль, який різнобічно представляє культуру Японії, відбувається вже вдруге, зазначив посол Японії в Україні Тоїті Саката.

«Дозвольте вам подякувати за запрошення на церемонію відкриття фестивалю японської культури «ЯпоноМанія» і привітати всіх з відкриттям цього заходу, який цього року триватиме три дні. Я особисто вважаю, що він є дуже гарною можливістю для українців познайомитися з культурою Японії», – сказав він.

Фестиваль триватиме до 15 вересня у «КиївЕкспоПлазі». Цього року програма фестивалю включає демонстрації таких традиційних видів мистецтв Японії, як ікебана та чайна церемонія, лекції з японської мови, виставку орігамі, демонстрацію приготування японських страв, майстер-класи з мідзухікі (давнє японське прикладне мистецтво зав'язування різних вузлів зі спеціальних шнурів та створення візерунків з них) тощо.
XS
SM
MD
LG