Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація з повінню в Одеській області нормалізується − ОДА


Ситуація з повінню в Одеській області нормалізується. Про це повідомляє агентств «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу Одеської обладміністрації. Як стверджує заступник голови Одеської ОДА Валерій Матковський, який перебуває на місці подій, рівень води в Тарутинському районі знизився. У селі Березине, на яке припав основний удар, також ситуація нормалізувалася. Зараз всі сили Держслужби з надзвичайних ситуацій спрямовані на відкачування води з колодязів та погребів. У Саратському районі відкрито чотири шлюзи, через які йде вода.

«Загалом у чотирьох районах ситуація з повінню стабілізується. Ще залишилася вода в Арцизькому і Саратському районах. Усі зусилля рятувальників спрямовані на те, щоб люди якомога швидше повернулися додому», − наголосив Матковський.

Безперервні дощі викликали повінь на півдні Одеської області. Під час повені загинули дві людини. Вода підтопила близько 400 будинків, 31 будинок зруйновано. Було евакуйовано близько 600 осіб, зокрема близько 100 дітей. Всі постраждалі отримають компенсації від держави.
XS
SM
MD
LG