Доступність посилання

ТОП новини

Позбавлений депутатства Марков: перевиборів в Одесі найближчим часом не буде


Ігор Марков
Ігор Марков
Нові вибори в 133-му виборчому окрузі (Київський район міста Одеси) призначені найближчим часом не будуть, оскільки депутати в цьому не зацікавлені. Таку думку висловив позбавлений депутатського мандата Ігор Марков, повідомляє прес-служба політика.

За його словами, депутати Верховної Ради не проголосують за призначення нових виборів в цьому окрузі, оскільки не волітимуть заохочувати порочну практику позбавлення народних обранців мандата за волею влади.

Марков нагадав, що парламент відмовився ухвалювати рішення про перевибори в округах Олександра Домбровського та Віктора Балоги і наголосив, що він також не голосував за це рішення.

12 вересня Вищий адміністративний суд України зобов’язав ЦВК анулювати реєстрацію Маркова кандидатом в народні депутати і розпочати підготовку до нових парламентських виборів в Київському районі Одеси.

Вже після повзбавлення депутатського мандату Ігор Марков написав заяву про вихід із

У ній сказано: «Відповідно до частини 3 статті 60 Регламенту Верховної Ради України повідомляю про свій вихід зі складу фракції Партії регіонів у Верховній Раді з 12 вересня 2013 року у зв’язку зі зміною політичного курсу Партії регіонів і його несумісністю з інтересами виборців України».
XS
SM
MD
LG