Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує викрадення документів у адвоката обвинуваченого в терактах у Дніпропетровську


У Дніпропетровську міліція розслідує заяву про викрадення документів у адвоката обвинуваченого у причетності до вибухів Дмитра Реви Оксани Томчук. Про це повідомили в ГУМВС в Дніпропетровській області.

Заява Томчук про крадіжку була зареєстрована в Індустріальному районному відділі міліції міста.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудового розслідування. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

13 вересня адвокат обвинуваченого у вибухах Дмитра Реви Оксана Томчук заявила, що невідомі розбили скло її машини і викрали документи, що стосуються матеріалів справи її брата і підзахисного Дмитра Реви http://www.radiosvoboda.org/content/article/25105417.html . Як зауважила Оксана Томчук, зниклі документи є важливими, але вони не становлять таємниці та стосуються виключно справи про теракти у Дніпропетровську, Запоріжжі і Харкові, адвокатської та громадської діяльності Томчук як захисниці Реви та координатора громадської ініціативи «4Reva».

27 квітня 2012 року в Дніпропетровську вздовж центрального проспекту сталося чотири вибухи. Потерпіла 31 людина. У червні Генеральна прокуратура заявила про затримання чотирьох чоловіків, підозрюваних у скоєнні вибухів у Дніпропетровську. За офіційною версією, мотив у них був корисливий: чоловіки вимагали від держави 3,5 мільйона доларів. Серед підсудних – дніпропетровський політолог Віктор Сукачов і його приятелі Віталій Федоряк, Дмитро Рева, Лев Просвірнін. Їх також обвинувачують у скоєнні інших терактів у містах України.
XS
SM
MD
LG