Доступність посилання

ТОП новини

Я не можу ставити під сумнів рішення суду щодо Маркова – Рибак


Рибак про Маркова
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:29 0:00

Володимир Рибак про Ігоря Маркова

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявляє, що поки не отримав рішення Вищого адміністративного суду щодо скасування реєстрації депутата Ігоря Маркова, однак не може ставити його під сумнів.

«Підняли це питання депутати Одеської області. Одні кажуть, що правильно зробив суд висновки, а другі кажуть: неправильно. Я під сумнів рішення суду (щодо Маркова – ред.) ставити не можу. Якщо є там порушення закону, і воно очевидне, мабуть, суд на якісь факти звертав увагу і приймав рішення. Прийде рішення суду – я буду визначатися, як поступити», – зазначив Рибак в інтерв’ю Радіо Свобода.

«Закони в нас і рішення судів треба виконувати. Ви знаєте, що були раніше прийняті рішення. І я писав апеляції, але мені показували всі документи, і рішення не змінилося. Тому це питання до виборчої комісії до комісії. Треба дуже ретельно рахувати голоси на стадії, коли тільки закінчилися вибори», – додав він.

На запитання, як такі рішення суду впливають на народних депутатів, голова Верховної Ради відповів, що «нервувати можуть депутати тільки ті, хто знає, що вибори сфальсифіковані». За словами Володимира Рибака, депутати мають змогу вільно висловлювати свої зауваження і пропозиції.

«Інакше це не партія, коли всі будуть струнко стояти і мовчати, і так далі. Я такого не підтримую, такого партія не має на сьогоднішній день. І не було», – сказав він.

Інтерв’ю з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком читайте на сайті Радіо Свобода
XS
SM
MD
LG