Доступність посилання

ТОП новини

Віце-премʼєром уряду Криму став регіонал Теміргалієв, який не склав депутатські повноваження


Рустам Теміргалієв, фото з кримського урядового порталу
Рустам Теміргалієв, фото з кримського урядового порталу
Депутат Верховной Ради Криму від Партії регіонів Рустам Теміргалієв призначений на посаду заступника голови Ради міністрів Криму. За відповідний проект рішення проголосували 69 депутатів із 78 присутніх.

Віце-премʼєром Рустам Теміргалієв став за поданням однопартійця, голови Ради міністрів АРК Анатолія Могильова.

Іншим своїм рішенням депутати звільнили з посади віце-премʼєра Валерія Пальчука і призначили його головою постійної комісії Верховної Ради автономії з регіонального розвитку, будівництва і контролю за приватизацією.

Попри вимогу закону «Про Раду міністрів АРК», Рустам Теміргалієв не подав заяву про складення депутатських повноважень. Крім того, від депутатського мандату також досі не відмовилася член Партії регіонів Ольга Удовіна, яка понад 2 роки суміщає посаду віце-премʼєра кримського уряду.

37-літній Рустам Теміргалієв раніше працював в кримському уряді, був членом президії парламенту автономії, займався бізнесом. Доктор наук в галузі державного управління.

За даними місцевої преси, родина Теміргалієвих фінансово підтримувала масові заходи міжнародного політико-релігійного руху «Хізб ут-Тахрір», які проводилися в Криму.
XS
SM
MD
LG