Доступність посилання

ТОП новини

Проти адвокатів Тимошенко фабрикують справи – Власенко


Сергій Власенко
Сергій Власенко
Проти адвокатів екс-прем’єра України Юлії Тимошенко Олександра Плахотнюка і Миколи Титаренка готуються кримінальні справи. Про це сьогодні в Києві заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко.

«Вчора від співробітників Служби безпеки України ми отримали інформацію, якій ми довіряємо на 100%, про те, що проти Олександра Плахотнюка, який є захисником Тимошенко, найближчим часом будуть відкриті кримінальні справи... Аналогічна ситуація відбувається із ще одним членом команди захисту – Миколою Титаренком», – сказав Власенко.

За його словами, СБУ отримала завдання знайти будь-який привід для кримінального провадження проти адвокатів Тимошенко. Він наголосив, що Плахотнюк і Титаренко не є політиками, а займаються винятково адвокатською діяльністю.

Крім того, Власенко нагадав, що і проти нього відбуваються певні репресії, які супроводжуються, зокрема, «фальшивими фінансовими санкціями», у випадку несплати яких йому загрожує до трьох років ув’язнення за невиконання судового рішення.

Власенко не уточнив, у чому саме планують звинуватити Плахотнюка і Титаренка, заявивши отримала вказівку «нарити будь-що».

Реакції СБУ на цю заяву наразі немає. Радіо Свобода намагається отримати коментар відомства.
XS
SM
MD
LG