Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура розслідує заяви про рейдерське захоплення ТЦ «Глобус» в Києві


Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за зверненням інвесторів торгового центру «Глобус» про спробу рейдерського захоплення адміністративних приміщень торговельного центру. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства.

«За твердженнями заявників, 21-22 вересня невстановлені особи виламали двері та проникли до адміністративного корпусу ТЦ «Глобус» на майдані Незалежності, вимагаючи передати їм управління установою», – повідомили в прокуратурі.
Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 194 Кримінального кодексу України (самоуправство) і статтею 356 (умисне знищення або пошкодження майна).

Проведення досудового розслідування доручили Печерському райуправлінню міліції, його хід перебуває на контролі прокуратури, зауважили у відомстві.

Сьогодні компанія London&Regional Properties (Великобританія) заявила про рейдерське захоплення ТЦ «Глобус» на майдані Незалежності в Києві.
Директор компанії London&Regional в Україні Святослав Ільченко заявив, що захоплення відбулося в ніч із 21 на 22 вересня.
XS
SM
MD
LG