Доступність посилання

ТОП новини

Голова інформаційної служби «Інтера» Кисельов подав у відставку


Євген Кисельов
Євген Кисельов
Керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер» Євген Кисельов написав заяву про звільнення за власним бажанням, повідомляє прес-служба телеканалу.

«Причиною моєї заяви стали мої обставини, які складаються таким чином, що я не можу на повну силу виконувати мої нинішні обов’язки. Саме тому я попросив про відставку. Я не збираюся поривати зв’язок з «Інтером», з журналістським колективом, яким я керував, і в міру можливостей намагатимусь допомагати їм у подальшій роботі», – цитує телеканал слова Кисельова.

Новим керівником новинної служби «Інтера» став Назим Бедиров, який раніше обіймав посаду виконавчого директора телекомпанії.

Кисельов був призначений керівником ТОВ «Національні інформаційні системи» (новинної служби «Інтера») в лютому цього року. Влітку він став ведучим підсумкової інформаційно-аналітичної програми «Подробиці тижня».

Кисельов – російський журналіст, один із творців телеканалу «НТВ», працював у Держтелерадіо СРСР, на радіостанції «Эхо Москвы», головним редактором газети «Московские новости», одним із ведучих програми «Время». У 2008-2009 роках – головний редактор українського телеканалу ТВі, пізніше працював на телеканалі «Інтер».
XS
SM
MD
LG