Доступність посилання

ТОП новини

Київська міліція розслідує ситуацію навколо «Глобуса»


Головне управління МВС України у Києві в рамках кількох кримінальних проваджень перевіряє інформацію щодо протиправних дій як стосовно торгового центру «Глобус», так і стосовно його колишніх працівників. Про це повідомили в управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.

«Слідчі перевіряють факти щодо суспільно небезпечного стану торговельного комплексу, а також стосовно законності використання коштів, отриманих від його діяльності. Зокрема, йдеться про неналежне фінансування необхідних поточних і капітальних ремонтних робіт у ТВЦ «Глобус», – мовиться у повідомленні.

Слідчі також вивчають факти щодо погроз фізичною розправою і завдання тілесних ушкоджень колишнім працівникам цього комплексу, кажуть у міліції.

Водночас правоохоронці наголошують, що ухвалення судових рішень стосовно осіб, причетних до діяльності «Глобуса», належать виключно до компетенції суду і регламентуються цивільно-правовим законодавством.

26 вересня британський власник київського торговельного центру звернувся до української влади з проханням відновити його контроль над цим ТЦ і не допустити незаконного відчуження активу.
XS
SM
MD
LG