Доступність посилання

ТОП новини

У бюджеті достатньо грошей, щоб провести довибори – Макеєнко


Володимир Макєєнко, Live-U
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:12:18 0:00

Володимир Макєєнко, Live-U

У цьогорічному державному бюджеті достатньо коштів, щоб належно профінансувати довибори у п’яти округах, де минулого року результати голосування були визнані недійсними. Про це в коментарі Радіо Свобода у кулуарах Верховної Ради заявив заступник голови фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко.

«Вибори мають проводитися у восьми округах. Щодо п’яти ми вже дійшли згоди. Про фінансування довиборів уже є рішення бюджетного комітету, і це питання також є в порядку денному. На жаль, це гроші з бюджету, які могли піти на інші, соціальні речі. Однак ми домовилися з нашими колегами по залу, що необхідно провести перевибори, і тому вони будуть профінансовані на 100%», – наголосив він.

За словами Макеєнка, його фракція проголосує за виділення коштів на довибори. Він прогнозує, що оскільки українська економіка та національна валюта є, за його словами, стабільними, то проблем із виділенням цих коштів із бюджету теж не буде.

На сьогодні в порядку денному парламенту є законопроект, який передбачає збільшення фінансування довиборів у п’яти округах. Раніше депутат від «Батьківщини» Олександр Турчинов заявив Радіо Свобода, що таке збільшення фінансування є непотрібним, і що це є спробою шахрайства з боку влади.
XS
SM
MD
LG