Доступність посилання

ТОП новини

Герой України Лук’яненко заявляє, що йому перешкодили зустрітися зі студентами


Левко Лук’яненко
Левко Лук’яненко
Герой України Левко Лук’яненко заявляє, що керівництво ніжинського та житомирського університетів перешкодило його зустрічі зі студентами. Про це Лукʼяненко заявив у коментарі Радіо Свобода.

За словами Лукʼяненка, зустріч у Ніжині планувалася на 2 жовтня, однак керівництво педагогічного університету нібито відмовилося надати приміщення для виступу дисидента перед студентами.

Зустріч у Житомирському державному університеті імені Івана Франка планувалася на 9 жовтня, але аналогічна ситуація з приміщенням для виступу склалася і там.

«Це кролячі душі у людей. Вони дуже ніс тримають по вітру, бачать, як влада в особі Табачника, якого я відкрито ненавиджу за те, що він ненавидить усе українське, ставиться до мене. Ці ворожі відносини відомі, а ректори зі своїми кролячими душами бояться щось зробити не так, бо це може не сподобатися, бо через це можуть із роботи звільнити», – вважає Левко Лукʼяненко.

Він висловив сподівання, що зустріч із ніжинськими і житомирськими студентами все ж відбудеться.

Підтвердження інформації про перешкоди зустрічам зі студентами з незалежних джерел немає. Керівництво вишів заяви Лукʼяненка наразі не коментувало. Радіо Свобода намагається з'ясувати їхню позицію.
XS
SM
MD
LG