Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк вважає реальними шанси на звільнення Тимошенко


Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк вважає реальними шанси на звільнення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.
Про це Яценюк заявив сьогодні журналістам у Києві після зустрічі з главою Міністерства закордонних справ Німеччини Ґідо Вестервелле.

«Як на мене, зустріч обнадійлива. Вона відбулась після зустрічі міністра закордонних справ Німеччини з президентом України і прем’єр-міністром України. Ми обговорили всі можливі шляхи вирішення проблеми щодо звільнення Юлії Тимошенко. Звичайно, все зараз в руках Віктора Януковича і усі можливості для цього є», – сказав Яценюк, додавши, що з огляду на останні події «у нас є реальні шанси, я підкреслюю, реальні шанси підписати угоду і звільнити Юлію Тимошенко, надати їй можливість отримати медичну допомогу у Німеччині».

Відповідаючи на запитання, у які терміни можна очікувати вирішення питання щодо екс-прем’єра, Яценюк сказав, що йому, звичайно, хотілося б, щоб це було вирішено до 21 жовтня.

«Але, як я бачу, події будуть розвиватися, ну майже до останнього дня. Але основне завершення цих подій – щиро сподіваюся на те, що в нас буде успішне завершення, що угода буде підписана, а Юлія Тимошенко буде звільнена», – зазначив Яценюк.
XS
SM
MD
LG