Доступність посилання

ТОП новини

Азаров побажав керівництву США якнайшвидше знайти вихід із кризи


Премʼєр-міністр України Микола Азаров висловлює сподівання, що бюджетна криза в США вирішиться найближчим часом. Про це він заявив, спілкуючись з користувачами Facebook.

Азаров зазначив, що ситуація в США надзвичайно впливає на економічну ситуацію в світі, і провідні експерти зараз наводять оцінки, як ця криза може позначитися на економіках Євросоюзу та інших країн.

«Ми сподіваємося, що найближчим часом кризу все-таки буде розв’язано, оскільки наслідки її можуть бути катастрофічними. Тому треба побажати американському керівництву якнайшвидше знайти рішення. Я переконаний, що таке рішення буде знайдено», – додав глава уряду.

1 жовтня стало відомо про початок часткового згортання діяльності урядових установ США. Це сталося після того, як до початку нового фінансового року Конгресу не вдалося досягти компромісу щодо законопроекту про фінансування уряду.

Урядова криза такого масштабу сталася у США вперше за 17 років. Більшість співробітників державних установ відправили у неоплачувану відпустку.

XS
SM
MD
LG