Доступність посилання

ТОП новини

Чоловік, який підпалив себе на Львівщині, мав при собі плакат проти «Свободи»


У Львівській області у вівторок 50-річний житель Червонограда підпалив себе, обливши бензином, біля приміщення міської ради.

За інформацією прес-служби Головного управління МВС у Львівській області, чоловіка шпиталізували. Він отримав 15% опіків тіла, тобто пошкодження 3-го ступеня важкості, що не загрожує життю.

За попередньою інформацією, чоловік пішов на такий радикальний крок через образу на місцевих політиків, зокрема на ВО «Свобода». На одному з плакатів, який чоловік дістав перед міськрадою, було написано «Ні свавіллю «Свободи»».

Водночас голова червоноградської міської організації цієї політсили Тарас Стародуб заявив Радіо Свобода, що чоловік здійснив спробу самоспалення, опинившись у складній життєвій ситуації, але винні не сидять у Червоноградській міськраді.

«Цей чоловік був помічником депутата міськради, але він не є членом ВО «Свобода». Мені відомо, що раніше він звертався до депутата-свободівця, яка працює вчителькою музичної школи, з проханням призначити його директором цього навчального закладу. Втім, депутат не має таких повноважень і, вочевидь, чоловік відмову сприйняв, як образу», – вважає Стародуб.

Нині у справі триває слідство, відкрито кримінальне провадження за фактом спроби доведення до самогубства.
XS
SM
MD
LG