Доступність посилання

ТОП новини

Українцю, який напав на віце-консула Росії, висунули обвинувачення


Громадянину України, який вчинив напад на віце-консула Росії у Панамі, пред’явлено обвинувачення в замаху на вбивство. Про це заявив речник міністерства закордонних справ Євген Перебийніс, повідомляє Український тиждень. Речник МЗС повідомив, що справу передано до прокуратури.

Він також повідомив, що почесний консул України в Мексиці особисто переконався, що українця тримають у нормальних умовах, його забезпечено предметами першої необхідності.

Представник МЗС поінформував, що медексперти прокуратури Панами ухвалили рішення про більш детальний аналіз психічного стану затриманого українця, і тому 15 жовтня його перевезли до спеціалізованої психіатричної лікарні міста Панами для повного обстеження.

Справа перебуває на контролі посольства України в Мексиці та почесного консула України в Панамі.

11 жовтня 22-річний громадянин України напав із ножем на віце-консула Росії у Панамі Євгенія Манілова. Згідно з даними місцевої поліції, невідомий молодий чоловік підійшов до віце-консула і поранив його ножем на очах у декількох очевидців. Пораненого віце-консула доправили в лікарню в стані середньої тяжкості, його прооперували, і нині його життю ніщо не загрожує.
ЗМІ повідомили, що під час нападу українець перебував під впливом наркотиків.
XS
SM
MD
LG