Доступність посилання

ТОП новини

МЗС: в Індії арештували охоронців судна, зокрема одного українця


В Індії арештували затриманих охоронців судна
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00
Міністерство закордонних справ України підтверджує інформацію про арешт представників охорони судна Seaman Guard Ohio, яке затримали в Індії для перевірки наявності необхідних дозволів на зброю, що перевозиться на борту.

«Всі охоронці судна заарештовані, в тому числі один громадянин України. Екіпаж, зокрема громадяни України – капітан і старший інженер, залишилися на судні», – повідомили в прес-службі МЗС.

Сьогодні дипломати з посольств тих країн, представники яких перебувають на судні, в тому числі і українського посольства, будуть з’ясовувати обставини ситуації, що склалася, кажуть у МЗС.

Днями МЗС повідомляло, що вночі з 11 на 12 жовтня в затоці Манар між берегами Індії та Шрі-Ланки берегова охорона Індії затримала судно Seaman Guard Ohio. За повідомленнями офіційних джерел, судно затримали для перевірки інформації щодо наявності на борту зброї та необхідних для перевезення цього вантажу документів. За даними відомства, на борту судна перебувають троє громадян України – двоє членів екіпажу й охоронець.

Деякі іноземні ЗМІ повідомили про арешт індійською поліцією 35 членів екіпажу судна Seaman Guard Ohio. За повідомленнями, з посиланням на індійську владу, в людей, які перебували на борту судна, не було необхідних документів на вогнепальну зброю.
XS
SM
MD
LG