Доступність посилання

ТОП новини

Третій заарештований через погроми в Бірюльові не є громадянином України – МЗС


Заворушення в Бірюльові
Заворушення в Бірюльові
Посольство України у Росії, згідно з дорученням МЗС, перевірило інформацію про ймовірну причетність громадянина України до погромів у московському районі Бірюльово 13 жовтня. Дипломати встановили, що18-річний студент московського будівельного коледжу Андрій Титаренко має українське походження, але громадянином України не є. Про це Радіо Свобода повідомив речник МЗС Євген Перебийніс.

«За інформацією нашого посольства у Росії, заарештований за хуліганство під час погромів у Бірюльові громадянин не є громадянином України», – наголосив Перебийніс.

Московський суд вибрав для 18-річного Титаренка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 13 грудня. За інформацією ЗМІ, Андрій Титаренко навчається в Москві в будівельному коледжі.
Раніше в рамках справи про хуліганство біля торговельного центру «Бірюза» в районі столиці Росії були заарештовані жителі Москви Тимур Мусікаєв та Артем Новіков.

У неділю в Бірюльові сталися заворушення, спровоковані вбивством місцевого жителя Єгора Щербакова. Вчора суд у Москві ухвалив рішення про арешт до 10 грудня підозрюваного у вбивстві Щербакова уродженця Азербайджану Орхана Зейналова.
XS
SM
MD
LG