Доступність посилання

ТОП новини

Глядачі будуть на домашній стиковій грі збірної України за право виходу на чемпіонат світу


Апеляцію України на рішення дисциплінарного комітету ФІФА щодо покарання країни за поведінку глядачів на матчі Україна – Сан-Марино буде розглянуто 26 листопада 2013 року, повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.

«Таким чином, домашню стикову гру за право виходу на чемпіонат світу Україна проведе у присутності глядачів, і я сподіваюся, що вони гаряче підтримають збірну, залишаючись при цьому в законних рамках», – сказав Суркіс.

У свою чергу Федерація футболу України на своєму офіційному сайті підтвердила, що отримала повідомлення від ФІФА про те, що засідання Апеляційного комітету ФІФА, на якому розглядатимуть скаргу ФФУ, відбудеться 26 листопада.
Стикові ігри відбудуться 15 та 19 листопада. Жеребкування стикових ігор відбудеться 21 жовтня.

27 вересня дисциплінарний комітет ФіФА вирішив, що матч відбору чемпіонату світу 2014 року між збірними України і Польщі в Харкові 11 жовтня пройде без глядачів. Крім того, цим рішенням збірної України заборонено грати на стадіоні «Арена-Львів» матчі під егідою ФІФА до закінчення відбірного турніру на чемпіонат світу 2018 року в Росії.

ФФУ подала апеляцію на це рішення і попросила розглянути її за прискореною процедурою. Пізніше стало відомо, що дія санкцій до України припинена на період розгляду апеляції.
XS
SM
MD
LG