Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали підтримають опозиційний законопроект про лікування Тимошенко за кордоном – Царьов


Олег Царьов
Олег Царьов
Партія регіонів підтримає законопроект про лікування Юлії Тимошенко за кордоном, якщо опозиційні фракції представлять і проголосують за нього. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив представник Партії регіонів Олег Царьов, коментуючи ймовірність розгляду у Верховній Раді законопроекту про лікування колишнього прем’єра за кордоном.

За словами Царьова, Партія регіонів не повинна вносити альтернативний законопроект про лікування ув’язнених за кордоном, оскільки ця пропозиція належить опозиції, тому без неї будь-який запропонований регіоналами законопроект не матиме підтримки.

Царьов переконаний, що опозиція нині не хоче конкуренції і її влаштовує статус-кво, вони насправді не хочуть, щоб Тимошенко звільняли. «І насправді сьогодні ми спостерігаємо одну з найбільших зрад в Україні», – заявив Царьов.

«Сьогодні м’яч перебуває на боці опозиційних фракцій. Президент зробив свою заяву про те, що в разі, якщо Верховна Рада проголосує закон про лікування Тимошенко за кордоном, президент його підпише», – сказав регіонал.

У Верховній Раді зареєстровано законопроект позафракційного депутата Сергія Міщенка про лікування Тимошенко за кордоном, який передбачає порядок лікування засуджених за межами країни ув’язнення.
XS
SM
MD
LG