Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокурор призначив нових заступників


Генеральний прокурор Віктор Пшонка призначив сьогодні на посаду свого першого заступника Віталія Білоуса, який до цього обіймав посаду заступника генпрокурора, повідомили в ГПУ.

Іншим наказом він призначив на посаду заступника генпрокурора Романа Андрєєва, який до цього обіймав посаду начальника головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному проваджені Генеральної прокуратури, повідомив відділ зв’язків із засобами масової інформації Генпрокуратури.

За цим повідомленням, Білоус Віталій Владиславович в органах прокуратури працює 17 років, починав трудову діяльність з посади стажиста, працював слідчим, помічником прокурора, прокурором, обіймав різні посади в апараті прокуратури Донецької області, також у центральному апараті Генеральної прокуратури, зокрема, очолював головні управління; також він працював на посаді прокурора Севастополя, після чого був призначений на посаду заступника генпрокурора.

Андрєєв Роман Геннадійович в органах прокуратури працює з 1995 року і за час роботи обіймав різні посади в обласних апаратах, також очолював головні управління в центральному апараті генпрокуратури, мовиться в повідомленні.

Раніше першим заступником генпрокурора був Ренат Кузьмін, який на цій посаді курував роботу управління з розслідування особливо важливих справ, зокрема, розслідування щодо колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Він залишив посаду, коли на початку місяця президент Віктор Янукович призначив його заступником секретаря Ради національної безпеки й оборони.
XS
SM
MD
LG