Доступність посилання

ТОП новини

Сухий: Партія регіонів підтримає законопроект про лікування ув'язнених за кордоном


Партія регіонів готова розглянути і проголосувати за законопроекти, що стосуються лікування ув’язнених за кордоном. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода сьогодні в парламенті заявив депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий.

За його словами, сьогодні відбулося засідання фракції Партії регіонів, на якому депутати домовилися, що в разі голосування підтримають один із запропонованих законопроектів авторства Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської.

«Ми домовилися на засіданні фракції підтримати всі законопроекти, які будуть внесені від опозиції чи від позафракційних, підтримати один із них, з тим, щоб потім створити робочу групу і доопрацювати їх», – сказав Сухий.

«Ми голосуємо в першому читанні, скорочуємо процедуру розгляду до другого читання. Робочу групу створюємо з представників і європейських, хай вони пояснять свою позицію. Президент правильно каже, що мають бути правові підстави для лікування Тимошенко за кордоном», – додав регіонал.

Регіонал переконаний, що саме сьогоднішнє голосування продемонструє справжній намір опозиції відправити свою соратницю Юлію Тимошенко на лікування за кордон. Ярослав Сухий стверджує, що Партія регіонів і Комуністична партія документ підтримають, тоді, як в опозиції може виникнути чергова причина відкласти розгляд цього питання.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв після полудня в четвер внести на розгляд парламенту два законопроекти (Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської) щодо лікування ув'язнених за кордоном.
XS
SM
MD
LG