Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: «Арсенал» припиняє існування


Київський футбольний клуб «Арсенал» не виїхав до Сімферополя на матч 14-го туру прем’єр-ліги. Сьогодні «каноніри» мають провести виїзний поєдинок проти «Таврії».

Команда залишилася в Києві, оскільки не має фінансування. Кілька років футбольний клуб «Арсенал» очолював відомий бізнесмен Вадим Рабінович, На початку 2013 року президентом «Арсенала» став депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Олександр Онищенко. Днями він заявив, що від початку жовтня київський клуб йому не належить.

Пропуск поєдинку в Сімферополі означатиме для «Арсенала» технічну поразку. За регламентом змагань, виключення команди відбудеться у разі, якщо вона вдруге не вийде на матч. 3 листопада у 15-му турі «Арсенал» має вдома зіграти з запорізьким «Металургом».

Наприкінці попереднього сезону також через брак фінансування припинив існування інший клуб прем’єр-ліги – криворізький «Кривбас», який у 1999 і 2000 роках був бронзовим призером чемпіонату України. У своєму останньому турнірі криворіжці фінішували сьомими.
XS
SM
MD
LG